Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Feestelijke opening voor Avonturenboerderij Molenwaard | 29-03-2018


Onder zeer grote belangstelling is Avonturenboerderij Molenwaard gistermiddag op feestelijke wijze officieel geopend. Nederland is een nieuw themapark rijker.

Ondanks het regenachtige weer kwamen ruim 500 genodigden van heinde en ver om de opening bij te wonen. Onder een groot tentdoek op het plein, het afdak van een van de gebouwen en in Eeterij Molenzicht luisterden de gasten naar toespraken van onder meer burgemeester Dirk van der Borg van gemeente Molenwaard, Sjoerd Veerman van Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesvelt en parkeigenaar Michael van Hoorne.

“De opkomst was zo overweldigend, de reacties waren prachtig. Ik ben zo trots op iedereen die bij dit project betrokken is geweest. We hebben goud in handen. Dit park in deze samenstelling van activiteiten bestaat nog niet: kinderen meenemen naar de oorsprong en weten waar je eten vandaan komt gecombineerd met shows en de vele dieren die we hebben. Ik weet het nu zeker, dit moet een succes worden”, aldus de trotse parkeigenaar Michael van Hoorne.

Openingshandeling
Geen lintje doorknippen, maar door een levensgrote, ouderwetse melkbus stappen. Geheel in de stijl van Avonturenboerderij Molenwaard werd deze originele openingshandeling verricht door burgemeester Van der Borg met de elfjarige kinderburgemeester Madelijne Griffioen, Fien & Teun-illustrator Anet van de Vorst en Van Hoorne Entertainment-musicalsterren Maud Mulder en Janouk Kelderman.

Op vrijdag 30 maart 2018 opent het themapark haar deuren voor het publiek.

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Paddenstoelen en Pompoenen
Oktober
- Winter op de Boerderij
1 november t/m 31 januari 2021
- Het Grote Sinterklaasfeest
14 & 15 november
20 t/m 22 november
27 t/m 29 november
4 & 5 december 2020
- Fien & Teun Dag
2 januari 2021

2233-persfoto-opening-avonturenboerderij-molenwaard-web.jpg