Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Lokale samenwerking Wellantcollege de Bossekamp en Avonturenboerderij Molenwaard | 17-01-2019


Deze ochtend, 17 januari 2019, werd de samenwerking tussen Wellantcollege de Bossekamp en Avonturenboerderij Molenwaard officieel bezegeld met de ondertekening van de ‘stageovereenkomst’. Zo krijgen leerlingen van het Wellantcollege de mogelijkheid om ervaring in de praktijk op te doen bij het themapark in Groot-Ammers.

Met de ondertekening van de ‘stageovereenkomst’ spreken Wellantcollege de Bossekamp en Avonturenboerderij Molenwaard gezamenlijk af om leerlingen de kans te bieden stage-ervaring op te doen bij het themapark in Groot-Ammers. Het doel van deze stage is om de geïnteresseerde leerlingen de kans te bieden zich te kunnen bekwamen in een aantal vaardigheden als gastvrijheid, leiding geven aan kleine groepjes en ondernemen.

“Ik ben ongelofelijk blij dat een lokale middelbare school in dit gebied de keuze maakt om ook ondernemen en gastvrijheid mee te geven aan hun leerlingen. Het agrarische toerisme rukt op en dit gebied kan daarin uitblinken. Zeker wanneer we jonge professionals ook dit stuk meegeven”, aldus Michael van Hoorne, directeur Avonturenboerderij Molenwaard.

Ter voorbereiding op de stage biedt Avonturenboerderij Molenwaard de leerlingen van het Wellantcollege een hospitality-training. Direct aansluitend start de stageperiode en loopt deze door tot de zomervakantie van 2019.

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Kikker
september & oktober 2021
- Winter op de Boerderij
3 november 2021 t/m 9 januari 2022
- Ontmoet Sinterklaas
woensdag t/m zondag in november & december 2021
- Ontmoet de Kerstman
22 december t/m 31 december 2021 (uitgezonderd 25 december).
- Lichtjesfeest op de Boerderij
8 december 2021 t/m 9 januari 2022

2521-samenwerking-wellantcollege-de-bossekamp-en-avonturenboerderij-molenwaard.jpg