Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Nieuw themagebied Mike & Molly Land bij Avonturenboerderij Molenwaard | 11-02-2019


Vanaf 16 februari 2019 opent bij Avonturenboerderij Molenwaard ‘Mike & Molly Land’. Het nieuwe themagebied wordt een buitenspeelparadijs voor de allerkleinste bezoekers met onder meer interactieve speel- en leeractiviteiten.

Mike & Molly-loopfietsjes, -wipkippen, een -glijbaan, een zandbak, schapen knuffelen én een gloednieuwe boerenkartheatershow… Avonturenboerderij Molenwaard breidt uit met Mike & Mollyland: een themagebied wat specifiek ontwikkeld is voor de allerjongste bezoekers van het themapark.

“Avonturenboerderij Molenwaard is geschikt voor families met kinderen tot 8 à 9 jaar, maar steeds vaker merkten we dat er nog iets ontbrak in het aanbod voor de allerkleinsten. Speciaal voor hen openen we nu Mike & Mollyland: een bestaand stukje grond op de Avonturenboerderij, geheel gethematiseerd en gebaseerd op de allernieuwste schapenvriendjes van Fien & Teun. Vooral de jonge kinderen kunnen hier lekker spelen, terwijl hun ouders op de bankjes toekijken.’

Mike & Molly
Mike en Molly zijn de twee allernieuwste schapenvriendjes van Fien & Teun, de hoofdkarakters van Avonturenboerderij Molenwaard. Mike en Molly grazen allebei in een andere wei, maar gaan samen graag op onderzoek uit… naar lekker vers groen gras! Daarbij komen ze elke keer voor nieuwe uitdagingen te staan die ze samen moeten overwinnen.

Lammetjesmaand
De maanden februari, maart en april staan geheel in het teken van lammetjes. En sinds begin februari zijn de eerste jonge lammetjes al op de Avonturenboerderij te bewonderen. Van een boer uit de regio heeft het themapark diverse ‘leplammetjes’ onder zijn hoede gekregen. Deze lammetjes, die zijn verstoten door hun moeder, kunnen de kinderen nu al aaien en knuffelen in de schaapskooi.

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Kikker
september & oktober 2021
- Winter op de Boerderij
3 november 2021 t/m 9 januari 2022
- Ontmoet Sinterklaas
woensdag t/m zondag in november & december 2021
- Ontmoet de Kerstman
22 december t/m 31 december 2021 (uitgezonderd 25 december).
- Lichtjesfeest op de Boerderij
8 december 2021 t/m 9 januari 2022

2552-mike-molly-land-014.jpg