Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Nieuw themagebied Mike & Molly Land bij Avonturenboerderij Molenwaard | 11-02-2019


Vanaf 16 februari 2019 opent bij Avonturenboerderij Molenwaard ‘Mike & Molly Land’. Het nieuwe themagebied wordt een buitenspeelparadijs voor de allerkleinste bezoekers met onder meer interactieve speel- en leeractiviteiten.

Mike & Molly-loopfietsjes, -wipkippen, een -glijbaan, een zandbak, schapen knuffelen én een gloednieuwe boerenkartheatershow… Avonturenboerderij Molenwaard breidt uit met Mike & Mollyland: een themagebied wat specifiek ontwikkeld is voor de allerjongste bezoekers van het themapark.

“Avonturenboerderij Molenwaard is geschikt voor families met kinderen tot 8 à 9 jaar, maar steeds vaker merkten we dat er nog iets ontbrak in het aanbod voor de allerkleinsten. Speciaal voor hen openen we nu Mike & Mollyland: een bestaand stukje grond op de Avonturenboerderij, geheel gethematiseerd en gebaseerd op de allernieuwste schapenvriendjes van Fien & Teun. Vooral de jonge kinderen kunnen hier lekker spelen, terwijl hun ouders op de bankjes toekijken.’

Mike & Molly
Mike en Molly zijn de twee allernieuwste schapenvriendjes van Fien & Teun, de hoofdkarakters van Avonturenboerderij Molenwaard. Mike en Molly grazen allebei in een andere wei, maar gaan samen graag op onderzoek uit… naar lekker vers groen gras! Daarbij komen ze elke keer voor nieuwe uitdagingen te staan die ze samen moeten overwinnen.

Lammetjesmaand
De maanden februari, maart en april staan geheel in het teken van lammetjes. En sinds begin februari zijn de eerste jonge lammetjes al op de Avonturenboerderij te bewonderen. Van een boer uit de regio heeft het themapark diverse ‘leplammetjes’ onder zijn hoede gekregen. Deze lammetjes, die zijn verstoten door hun moeder, kunnen de kinderen nu al aaien en knuffelen in de schaapskooi.

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Paddenstoelen en Pompoenen
Oktober
- Winter op de Boerderij
1 november t/m 31 januari 2021
- Het Grote Sinterklaasfeest
14 & 15 november
20 t/m 22 november
27 t/m 29 november
4 & 5 december 2020
- Fien & Teun Dag
2 januari 2021

2552-mike-molly-land-014.jpg