Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Schoolreisjes welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard | 25-06-2020


Geen 1,5 meter afstand tot anderen voor kinderen t/m 12 jaar. Dat bleek gisteren uit de persconferentie van minister-president Rutte en houdt 
direct in dat Avonturenboerderij Molenwaard weer volop schoolreisjes op het park kan ontvangen.  

Deze ochtend ontving Avonturenboerderij Molenwaard zijn allereerste schoolreisje, sinds de heropening van het themapark op 15 mei 2020. De duidelijke maatregel, gesteld vanuit de overheid, dat de 1,5 meter afstand voor kinderen t/m 12 jaar niet geldt, is van toepassing op de doelgroep die het themapark aanhoudt, namelijk kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Schoolreisjes met de basisschoolleerlingen zijn van harte welkom op de Avonturenboerderij! Bovendien is het (bus)vervoer van deze groep leerlingen toegestaan met volledige capaciteit én zijn op het park alle COVID-19-richtlijnen, voor o.a. de begeleiders, in acht genomen om de schoolreisjes op veilige wijze te laten verlopen.  

"Wat een fantastisch zicht deze ochtend op ons parkde blije gezichten van de leerlingen en begeleiders. Wat hebben we dit gemist! Het eerste schoolreisje is nu echt een feit! Met de extra versoepeling van de COVID-19-maatregelen hopen we dat meer scholen snel het vertrouwen weer terugkrijgen om een leerzaam dagje uit voor hun leerlingen te plannen. Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor! Klaar om de jonge kinderen een dag vol edutainment te bieden, waarmee we een prachtige bijdrage mogen leveren aan hun persoonlijke én sociale ontwikkeling", aldus Michael van Hoorne, directeur Avonturenboerderij Molenwaard.      

Meer info over schoolreisjes bij de Avonturenboerderij: www.Avonturenboerderij.nl/Schoolreisje 

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Paddenstoelen en Pompoenen
Oktober
- Winter op de Boerderij
1 november t/m 31 januari 2021
- Het Grote Sinterklaasfeest
14 & 15 november
20 t/m 22 november
27 t/m 29 november
4 & 5 december 2020
- Fien & Teun Dag
2 januari 2021

2744-eerste-schoolreisje-sinds-heropening.jpeg