Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Win een schoolreisje met 'De Kinderdirecteur' | 01-02-2018


'De Kinderdirecteur' is een groots onderzoek in het primair onderwijs op initiatief van AFAS Software. In samenwerking met Avonturenboerderij Molenwaard geeft AFAS 25 schoolreisjes weg aan kinderen met de meest originele oplossingen. 

Kinderen zijn dol op oplossingen bedenken. Of ze nu een hut in de woonkamer bouwen of een pissebed vangen; ze gaan vol energie en creativiteit aan de slag. Voor AFAS Software dé reden om de uitdagingen in het onderwijs aan hen voor te leggen in 'De Kinderdirecteur': een groots onderzoek in het primair onderwijs.

Het idee van 'De Kinderdirecteur' is eenvoudig: de kinderen vullen op www.afas.nl/schoolreisje een vragenlijst in. De uitkomsten gebruikt AFAS geanonimiseerd. Het eerder verrichte onderzoek onder volwassenen van het bedrijf ging in op vijf thema’s, van technologische ontwikkelingen tot het lerarenregister. Die onderwerpen komen ook terug in 'De Kinderdirecteur'. Wat zouden kinderen doen als zij directeur waren? Hoe zouden de lessen eruit zien? En het schoolplein? Wat zouden ze doen aan stress bij meesters en juffen?

Natuurlijk is het voor kinderen hartstikke leuk om mee te doen aan 'De Kinderdirecteur'. Niet alleen prikkelt het hun creativiteit, maar ze maken ook nog eens kans op een schoolreisje voor de hele klas naar Avonturenboerderij Molenwaard! 

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Kikker
september & oktober 2021
- Winter op de Boerderij
3 november 2021 t/m 9 januari 2022
- Ontmoet Sinterklaas
woensdag t/m zondag in november & december 2021
- Ontmoet de Kerstman
22 december t/m 31 december 2021 (uitgezonderd 25 december).
- Lichtjesfeest op de Boerderij
8 december 2021 t/m 9 januari 2022

2107-afas-fien-teun.jpg