Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Boerenkartheater

Bij de vier verschillende educatieve boerentheatervoorstellingen leer je van alles over het boerenleven. Hoe noem je iemand die bijen houdt? Hoe komen er gaten in kaas? Wat is het verschil tussen een paard en een pony? En waarom hebben vruchten eigenlijk een pit? In de korte voorstellingen op locatie krijg je antwoord op alle vragen. En wil je nog meer weten? Dan kun je je vraag na de mini-voorstelling gewoon stellen!

Naast deze educatieve boerentheatervoorstelling zijn Mike en Molly, de liefste schaapjes van Fien en Teun, ook nog te vinden met hun eigen boerenkartheatershow. Ga samen op avontuur en spring samen met Mike over de hoogste hekken!

Thema's

Ontdek de boerderijthema's met Fien & Teun!

- Kikker
september & oktober 2021
- Winter op de Boerderij
3 november 2021 t/m 9 januari 2022
- Ontmoet Sinterklaas
woensdag t/m zondag in november & december 2021
- Ontmoet de Kerstman
22 december t/m 31 december 2021 (uitgezonderd 25 december).
- Lichtjesfeest op de Boerderij
8 december 2021 t/m 9 januari 2022

Boerenkartheater - Bezige Bijtjes
Bezige Bijtjes

In deze educatieve boerentheatervoorstelling leer je op een interactieve, muzikale wijze van alles over het leven van de bij. Prikken alle bijen? En hoe maken ze eigenlijk honing? Deze korte, vrolijke voorstelling beantwoordt alle vragen! 

Na afloop van de mini-voorstelling kun je jouw vragen aan de imker stellen. 

Kaasmakende Koeien

In deze educatieve boerentheatervoorstelling leer je op een interactieve, muzikale wijze van alles over het maken van kaas. Waarom smaakt oude kaas anders dan jonge kaas? Van welke melk kun je allemaal kaas maken? En hoe komt kaas aan zijn kleur? Deze korte, vrolijke voorstelling beantwoordt alle vragen! 

Na afloop van de mini-voorstelling kun je jouw vragen aan de kaasboer stellen.

Boerenkartheater - Kaasmakende Koeien
Boerenkartheater - Prachtige Paarden
Prachtige Paarden

In deze educatieve boerentheatervoorstelling leer je op een interactieve, muzikale wijze van alles over paarden. Hoe noem je een jong paard? Wat is het verschil tussen een paard en een pony? En hoe verzorg je een paard? Deze korte, vrolijke voorstelling beantwoordt alle vragen! Ook kun je meedoen aan een gave paardenrace!

Na afloop van de mini-voorstelling kun je jouw vragen aan het paardenmeisje stellen. 

Fruitige Fruitshow

In deze educatieve boerentheatervoorstelling leer je op een interactieve, muzikale wijze van alles over fruit. Waren hebben vruchten pitten? En wat is een boomgaard? Deze korte, vrolijke voorstelling beantwoordt alle vragen! 

Na afloop van de mini-voorstelling kun je jouw vragen aan de fruitboer stellen. 

Boerenkartheater - Fruitige Fruitshow
Boerenkartheater - Mike & Molly
Mike & Molly

Bij de Boerentheaterkar in Mike en Molly Land maak je in een interactieve, vrolijke en ontzettend lieve voorstelling kennis met de leukste schaapjes van Fien en Teun: Mike en Molly. Ben je ook zo benieuwd welk avontuur deze schaapjes vandaag weer hebben meegemaakt? Kom dan langs en ga met ze mee in hun muzikale reis op zoek naar lekker gras.