Honden

Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht, Restaurant De Fruitschuur en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten.

Betaalmogelijkheden

Op de Avonturenboerderij is het mogelijk om op verschillende manieren te betalen. Dit kan contant, maar ook met alle Nederlandse bankkaarten. Op alle locaties waar je kunt betalen met een pinpas is het ook mogelijk om contactloos te betalen.

EHBO-post

De Avonturenboerderij heeft één EHBO-post die zich bevindt bij de ingang van het park. Daarnaast is er ook een AED-apparaat aanwezig. Bij spoed vragen wij je direct een van onze medewerkers aan te spreken.

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren op de Avonturenboerderij? Wat vervelend! Door een duidelijke beschrijving van het voorwerp samen met jouw NAW-gegevens te sturen naar gevondenvoorwerpen@avonturenboerderij.nl, kijken wij of het voorwerp terecht is gekomen bij de gevonden voorwerpen.  

Roken

Wij vinden het belangrijk om een gezonde leefomgeving te creëren voor onze dieren, maar natuurlijk ook voor onze bezoekers en met name voor de allerkleinsten op het park. Daarom vragen wij onze gasten alleen te roken in de twee rookzones op het park.

Babyverzorging

Bij Avonturenboerderij Molenwaard houden wij ook rekening met onze allerkleinste bezoekers. Zo zijn er verschillende verzorgingsplekken op het park ingericht waar je terecht kunt om te verschonen of te voeden.

Verschonen

Alle toiletten op het park beschikken over een verschoonplek. Ook staan er voldoende prullenbakken om vieze luiers in weg te gooien.

Voeden

Heb je warm water nodig of wil je een flesje of potje opwarmen? Vraag het onze medewerkers in de restaurants. Zij helpen je graag verder.

Kinderstoel

In zowel Eeterij Molenzicht als Pannenkoekenrestaurant De Fruitschuur zijn kinderstoelen aanwezig. Het is niet nodig deze van te voren te reserveren!