Het leukste pretpark voor kinderen (tot 10 jaar)

"Wat een leuk park om met de allerkleinsten naartoe te gaan. Ook Opa en Oma hebben zich vermaakt. Leerzaam, genieten van natuur, de boerderijdieren, Fien en Teun en de echte ooievaars."  - Fam De Groot

Hebben jouw kinderen een dagje vrij en wil je ze als verrassing meenemen naar een leuk pretpark voor kinderen? Avonturenboerderij Molenwaard, met leuke kinderattracties, entertainment, een Fien en Teun speelplein en manege, is dé avonturenboerderij waar ontdekken spelen is. Samen met jouw kinderen geniet je van het heerlijke boerderijleventje en beleef je de mooiste momenten op het attractiepark.

Ontdek Avonturenboerderij Molenwaard

Het leukste pretpark voor kinderen

Avonturenboerderij Molenwaard in Zuid-Holland is hét pretpark waar jouw kinderen een onvergetelijke dag tegemoet gaan. Tijdens je bezoek kan je samen met jouw kinderen, en natuurlijk met Fien en Teun, ervaren hoe het is om te leven op een boerderij. Maak vriendjes met de dieren, bezoek een leuke show, voltooi een van de vele kinderopdrachten of vind de uitgang in het Wilgendoolhof.

  • Avontuurlijke attracties
  • Bootje varen
  • Ponyritje
  • Rijden met een elektrische tractor
  • Fien en Teun shows
  • Word een echte boer of boerin in de moestuin

Pretpark kinderen

Leuke opdrachten tijdens je bezoek

Fien en Teun nemen je mee op de leukste avonturen tijdens het dagje pretpark met kinderen. Je ontdekt al spelenderwijs alles over het boerenleven. Dat begint al bij de ingang; hier krijgen jouw kinderen een leuk opdrachtenboekje met verschillende puzzels en vragen. De oplossingen zijn te vinden op het park. Kijk goed rond en bezoek de minishows, dan gaan jouw kinderen de opdrachten zeker oplossen! Weten jouw kinderen het opdrachtenboekje op te lossen? Dan ontvangen zij een boerderijdiploma. De kinderen worden net als Fien en Teun een echt boertje of boerinnetje!

Weet jij samen met jouw kinderen de opdrachten op te lossen? Ontdek het tijdens je bezoek aan het leukste pretpark voor kinderen, Avonturenboerderij Molenwaard.

Leer alles over het boerenleven

Naast de vele leuke attracties en opdrachten die jouw kinderen kunnen voltooien, worden er iedere dag leuk leuke kindershows gegeven. Bij de shows vertellen ze jouw kinderen van alles over het boerenleven, leren ze alles over het maken van kaas en komen ze van alles te weten over fruit en paarden.

Op het informatiebord op het voorplein vind je alle shows en tijden. Zing en dans jij mee met Fien en Teun? Ze kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten op de avonturenboerderij.

"We hebben onwijs genoten op Avonturenboerderij de Molenwaard. Het park is fijn opgezet. In elk hoekje is wel wat te zien of te doen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De shows in het park zijn te gek en de liedjes blijven de rest van de dag in je hoofd hangen! Wij komen graag nog eens terug!" - Fam. Krijger

Bestel jouw tickets 

Thema's op de Avonturenboerderij

Iedere maand staat er een thema centraal op Avondenturenboerderij Molenwaard. Een greep uit de programma's:

Op ontdekkingstocht tijdens de zomermaanden
Tussen 29 maart en 22 september beleef je Fien & Teun's Zomerfestijn: een (lange) zomer vol plezier! Ga samen met het hele gezin op zomerse ontdekkingstocht met Fien & Teun en beleef een zonnige, onvergetelijke zomer. 

Fien & Teun Liedjesfeest
Zing en dans mee met Fien & Teun! De allerleukste liedjes worden afgespeeld waar je lekker op kunt dansen. Dit wordt een groot feest.

Maar, dit is niet alles! Op dit pretpark voor kinderen zijn er nog veel meer thema's. Bekijk ze hieronder!

Bekijk alle thema's 

pretpark voor kinderen

Een dagje naar Fien en Teun

Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die wonen op Avonturenboerderij Molenwaard. Al spelenderwijs ontdekken ze het Hollandse landleven bezorgen ze kinderen de leukste middagen. Fien en Teun kom je tijdens je bezoek ongetwijfeld tegen, bij de shows, attracties of terwijl je met de kinderen een hapje aan het eten bent in de horeca.

Fien & Teun giftshop

Zijn jouw kinderen enorm fan van Fien en Teun? Op het attractiepark, in Kadowinkel De Boerenschuur, kun je allerlei leuke Fien en Teun spullen scoren. Fien en Teun knuffels, tuingereedschap, boeken, spelletjes en nog veel meer!

Maar... Fien en Teun hebben ook veel dierenvriendjes, die je tijdens je bezoek aan ons pretpark voor kinderen zeker gaat zien. Van de dierenvriendjes van Fien en Teun zijn ook leuke spulletjes te verkrijgen. Neem dus zeker een kijkje bij De Boerenschuur of Het Hoefijzer.

Schoolreisje of kinderfeestje?

Met een grote groep kinderen een dag beleven om nooit te vergeten? En ben je op zoek naar een leuk pretpark voor kinderen? Een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard is hét uitje voor kinderen!

Speciaal voor grote groepen hebben wij unieke kinderfeest- en schoolreisarrangementen.

  • De kinderfeestjes duren ongeveer 2,5 uur en kunnen gereserveerd worden met een starttijd tussen 10:30 uur en 14:30 uur.
  • Schoolreisjes: van maandag t/m vrijdag, buiten de schoolvakanties, mogelijk vanaf 20 personen.

Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020, 2021 én 2022 -  gekozen door het Land van ANWB.

Bekijk alle kinderfeestjes of schoolreisjes

Plan je bezoek aan het leukste pretpark voor kinderen

Ga samen met jouw kinderen op avontuur, voltooi vele leuke opdrachten en bezoek een van de leuke shows. Een dagje naar Avonturenboerderij Molenwaard staat garant voor boordevol plezier voor de hele familie. Neem opa en oma dus ook gezellig mee!

Direct tickets bestellen

Overnachting combineren met een bezoek

Gezellig met de hele familie logeren in een leuk Fien en Teun huisje? Dat kan op Vakantiepark Molenwaard! Lees hier meer over een overnachting op het vakantiepark.