Het leukste pretpark voor kleine kinderen

Het leukste uitje is toch echt een pretpark voor kleine kinderen! De Avonturenboerderij is ideaal voor kleine kinderen. Ze kunnen hier leren, spelen en knuffelen met al onze dieren.

Ontdek het pretpark!

Pretpark Molenwaard

Het pretpark is leuk voor ieder jong kind en natuurlijk ook voor de ouders. Leer alles over de dieren en natuurlijk het leven op een boerderij. Een pretpark voor jonge kinderen is natuurlijk geen echt pretpark zonder leuke attracties!

Ga de uitdaging aan op de Mike & Molly baan en stap op de fietsjes. Ben jij de snelste die een rondje kan fietsen? Daarnaast kun je ook leren over de polder, pas dan wel op dat je niet in het water valt. Lukt het jou om Nederland en jezelf droog te houden?

Verder zijn er nog vele leuke banen waar je met karren overheen kunt rijden. Er is zelfs een nieuwe racebaan genaamd Stip’s paardenrace! Stap in jouw eigen paardenkar en trap ook een rondje.

Altijd al een keer willen ponyrijden? Op de manege kunnen kinderen een tochtje maken door de bak. Durf jij het aan om een rondje te rijden samen met onze medewerkers?

Reserveer tickets

Leerzaam pretpark voor kleine kinderen

Het pretpark voor kleine kinderen is een leerzaam park. Zo leren ze hier alles over de boerderij, waar eten uit de supermarkt vandaan komt en natuurlijk kunnen kinderen het boerderijleven zelf ook ervaren.

Dit doen ze bijvoorbeeld door een boerderijdiploma te halen. Het boerderijdiploma kun je halen door verschillende opdrachten en vragen te beantwoorden. Heb jij weleens koeien gemolken? Weet je waar kaas vandaan komt? Als jij je boerderijdiploma hebt gehaald weet jij er alles van!

Daarnaast leren wij je graag alles over het verbouwen van een eigen moestuintje. Hoe zien aardappelen eruit voordat ze in de supermarkt liggen. Ook leren we kinderen hier hoe ze zelf zaadjes kunnen planten en verzorgen.

Nieuw op de boerderij!

In het bos zie je in het najaar regelmatig zwammen aan de bomen, maar wat doen ze nu eigenlijk en waar zijn deze zwammen goed voor? In de zwammenkwekerij vertellen wij je graag alles over deze bijzondere zwammen, ook in de zomer natuurlijk. Kom jij een kijkje nemen in de nieuwe kwekerij?

Google review: 5/5
Fantastisch park! Kom er vanaf dat onze kleine 1 is, nu inmiddels 3 en het wordt steeds leuker. Leuke shows, heel vriendelijk personeel en en goede service en beleving. - Manon

pretpark kleine kinderen

Lieve dieren op het pretpark

In het pretpark voor kinderen lopen vele dieren rond. Heb jij Patricia en haar kinderen al weleens ontmoet? Of Stip de pony in het echt gezien? Verder leren we je graag alles over het belang van de bijen, veilig achter glas natuurlijk. Daarnaast zijn er nog vele knuffelweides met dieren die ervan houden om aandacht te krijgen, ga daar zeker even langs!

Fien & Teun op het park

Tijdens een dagje uit naar de avonturenboerderij kan een foto met Fien & Teun echt niet missen. Ook geven ze iedere dag een vrolijke show voor alle kleine kinderen, dat is superleuk natuurlijk. Dans en zing lekker mee met alle vriendjes en vriendinnetjes om je heen. Deze zomer staat in het teken van Fien & Teun's Zomerfestijn! Tijdens dit festijn geniet je van zomerse activiteiten, een gloednieuw attractie en vrolijke minishows waar je lekker mee kunt dansen en zingen. Ook Woezel & Pip komen langs!

Fien & Teun's Zomerfestijn

Welk thema wil jij niet missen?

Iedere maand is er weer een nieuw thema op het park. Denk hierbij aan Peppa Pig, de winter komt eraan en nog veel meer leuke thema’s. Ook zijn iedere dag weer optredens van Mike & Molly, shows over paarden, fruit, bijen en nog veel meer.

Bekijk alle thema's van de boerderij

Is dit voor jou het ideale pretpark met kleine kinderen? Kom genieten van een dag vol gezelligheid en je kunt zelfs blijven slapen als je dat zou willen. Dan kun je bijvoorbeeld overnachten in een Fien & Teun boerderijtje of zelfs aan het water in een Kinderdijk cottage!

Tickets