Een onvergetelijk dagje uit

Pretpark Zuid Holland

De dag van je leven beleef je op Avonturenboerderij Molenwaard. In ons pretpark in Zuid-Holland is van alles te beleven. Rijd met je eigen elektrische trekker over de trekkerbaan, maak een ritje op één van onze schattige pony’s of klim en klauter in de klimtuin van Fien & Teun. Maar, er is nog veel meer te beleven!

Boerderijvrienden

Ben jij een dagje op ons pretpark in Zuid-Holland? Dan wil je natuurlijk graag al onze boerderijvrienden ontmoeten. Ken jij ze al?

Fien & Teun

Deze twee vrolijke boerenvriendjes wonen op Avonturenboerderij Molenwaard. Je kent ze vast wel! Kom jij langs op onze boerderij? Fien & Teun leren je alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk mag jij ook met ze op de foto! 

Mike & Molly

De beste vrienden van Fien & Teun. Ze spelen het liefst in de grote, groene wei. Kom jij ook naar een show van Mike & Molly? Ze zijn te vinden in Mike & Molly Land. 

Stip de Pony

Onze kleine, lieve shetlandpony. Als je geluk hebt staat Stip de Pony op de manege, maar hij houdt er ook van om te ontsnappen. Doe jij mee met Stip’s Paardenrace?

Voor dierenliefhebbers

Dierenliefhebbers voelen zich helemaal thuis op ons pretpark in Zuid-Holland. Kom kijken en leer meer over de dieren.

Leer over koeien en kaas

Wat gebeurt er allemaal voordat kaas echt kaas wordt? Je leert het bij ons. 

Bekijk het ooievaarsnest

De meeste ooievaars komen soms wel jaren terug naar hetzelfde nest. Kom ons bijzondere nest bekijken! Op het wilgeneiland ontdek je hoe ooievaarsnesten gemaakt worden. 

Het insectenpad

Waan je op ons insectenpad, waar heel veel kriebelbeestjes leven. Durf jij het aan?

Meer over de attracties en dierenvriendjes

Boerderijthema

Iedere dag is er van alles te beleven op ons pretpark in Zuid-Holland. Maar, sommige dagen zijn extra leuk! Iedere periode is er een ander thema. Fien & Teun beleven dan de leukste avonturen en jij mag mee op avontuur. Dit wil je niet missen!

  • Fien & Teun’s Zomerfestijn: 29 maart tot en met 22 september 2024 
  • Fien & Teun’s Herfstavontuur: 25 september tot en met 15 november 2024 
  • Fien & Teun’s Sinterklaasfeest: 16 november tot en met 4 december 2024

Google review – Mandy Bek
'Een geweldige ervaring gehad bij Avonturenboerderij Molenwaard! Kinderen kunnen zich de hele dag hier vermaken. Wij waren hier op een donderdag, wat een relatief rustige dag is en je dus niet lang hoeft te wachten voor de attracties.

Er zijn veel verschillende dingen te doen. Zo zijn er verschillende shows op meerdere tijdstippen van de dag. Er zijn speeltuintjes, boerderijdieren waarmee ze kunnen knuffelen en de attracties. De meeste attracties kun je met één ouder en kind doen, behalve de tractor, daar kun je met z’n vieren in. Ook is het erg educatief en krijgen de kinderen een boekje mee om een boerderijdiploma te halen!

Parkeren is goed geregeld en al het personeel is erg vriendelijk! Er zijn verschillende restaurants, waar je wat kunt halen. Wij hebben het pannenkoekenrestaurant bezocht en dat beviel goed.'

Beleef onvergetelijke avonturen

Naast leuke attracties, shows en themadagen vinden er ook evenementen plaats, geniet je van lekker eten en drinken en leer je allerlei nieuwe dingen op ons pretpark in Zuid-Holland. Kom het zelf ervaren!

Tickets & reserveren