50% korting RD-voordeelactie

50% KORTING

Via Reformatorisch Dagblad en Terdege krijgt u 50% korting  voor Avonturenboerderij Molenwaard. Tot en met 1 maart 2025 heeft u recht op 50% korting voor max. 10 personen bij Avonturenboerderij Molenwaard. U de korting uit te knippen op de pagina van de voordeeluitjes en u dient een reservering te maken voor uw bezoek!

RESERVEER UW BEZOEK

Neem uw reservering en de bon van de voordeeluitjes mee naar Avonturenboerderij Molenwaard. De betaling vindt aan de kassa plaats. 

Voorwaarden:

  • Uw ontvangt altijd 50% korting per ticket ongeacht de dagprijs
  • De bon is niet inwisselbaar voor geld en kent geen andere waarde.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en arrangementen.
  • Geldig t/m 1 maart 2025.
  • Reserveren is verplicht.
  • Neem uw bon mee in combinatie met uw reservering naar de kassa, alleen dan heeft u recht op toegang tot het park.
  • De betaling vind aan de kassa plaats .
  • Maximaal 10 personen per bon. 

Het leukste dagje uit bij Fien & Teun! 

Stap met het hele gezin in de belevingswereld van Fien & Teun, jouw favoriete boertje en boerinnetje! Samen met een ontdekkingsboekje in de hand ga je op ontdekking door het themapark, vol leuke attracties, activiteiten en vrolijke parkshows. Ieder seizoen kent unieke thema’s en evenementen, zo is er altijd wat nieuws te beleven!  

Rijd een rondje op een oer-Hollandse trekker, maak een ritje in een Fruitkistje door de Boomgaard, zing en dans mee tijdens de leukste shows van Fien & Teun, smul van een overheerlijke pannenkoek in ons Pannenkoekenrestaurant en laat je verwonderen tijdens de leerzame boerenschuurshows. Natuurlijk mag een ontmoeting met jouw favoriete boertje en boerinnetje niet ontbreken! Aan het einde van de dag ontvang je een écht diploma en ben je, net als Fien en Teun, een écht boertje of boerinnetje. Beleef samen een onvergetelijk dagje uit midden in de Zuid-Hollandse polder!  

Avonturenboerderij Molenwaard is 6 jaar op rij uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB. 

Fien teun meet en greet 1600x1040