Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
+31 (0) 184 784 111 - info@avonturenboerderij.nl

Het allerleukste educatieve schoolreisje

Ga met je leerlingen op schoolreis in de prachtige Zuid-Hollandse polder en ontdek spelenderwijs van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard. Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020 én 2021, gekozen door het Land van ANWB.

Van koe melken, tractor rijden en vogels kijken tot bootje varen, pony rijden en tuinieren in de moestuin. Met haar breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt de Avonturenboerderij de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun.

Onbezorgd & Veilig op Schoolreis:
  • Gratis omboekgarantie: boek jouw schoolreisje kosteloos om
  • Spreiding bezoekers: op het park laten wij een maximaal aantal bezoekers toe
  • Aanduiding maatregelen: met informatieborden, vloermarkeringen en speciale looproutes zorgen wij voor gepaste afstand onder onze bezoekers
  • Extra aandacht voor hygiëne: alle attracties, horecapunten, sanitaire- en andere voorzieningen op het park worden extra schoongemaakt
  • Lees hier al onze COVID-19-maatregelen

Kiezen jullie voor het reguliere schoolreisje, het gezonde schoolreisje of het educatief uitje? Kijk op deze pagina snel verder voor alle opties! 

Bekijk hier de sfeerfilm

 
Schoolreis - Regulier Schoolreisje

Regulier Schoolreisje

 
Schoolreis - Gezond Schoolreisje

Gezond Schoolreisje

 
Schoolreis - Educatief Uitje

Educatief Uitje