Een schoolreisje bij de avonturenboerderij!

Schoolreisje

Ben je op zoek naar een leuk schoolreisje dat zowel leerzaam als heel erg leuk is? Dan is pretpark de avonturenboerderij perfect voor de school.

Bekijk direct de schoolreisjes

Verschillende arrangementen

Voor schoolreisjes bieden we meerdere arrangementen voor de scholen. Zo kan een school zelf kiezen wat er past bij de kinderen. Ontdek de verschillende mogelijkheden op de avonturenboerderij en ervaar met de school een heerlijke tijd in ons educatieve pretpark.

Bij ieder arrangement zit een Fien & Teun minishow, een boerderijdiploma, gratis entree voor 1 begeleider per 5 kinderen, een terugkomkaart voor alle kinderen en natuurlijk een boerderijdiploma! Verder kun je reserveren met een groep vanaf 20 personen en je kunt tot 1 week van tevoren boeken voor een schoolreisje.

Regulier schoolreisje

Dit is ons reguliere arrangement voor scholen. Dit is een combinatie van leerzaam speelplezier, verrassende verhalen en natuurlijk een boerderijdiploma voor ieder kind. Daarnaast krijgt ieder kind ook een lekkere lunch met een frietje, een drankje en een lekker ijsje.

Ze kunnen het hele park ontdekken en ze leren van alles over het boerenleven. Hoe groeien aardappels? Waar komt honing vandaan? Op dit soort vragen krijgen de kinderen antwoord. Daarnaast krijgen de docenten nog een interessant digitaal lespakket zodat ze nog meer verdieping in het boerderijleven kunnen brengen.

Gezond schoolreisje

Dit wordt steeds populairder natuurlijk. Gezond eten en lokale producten staan centraal bij dit arrangement. Kinderen krijgen een lekkere boterham met kaas, een stuk fruit en schulp appelsap. Dat is een lekkere en gezonde lunch dat past bij een schoolreisje op de avonturenboerderij.

Educatief schoolreisje

Dit schoolreisje is gericht op het ontdekken en spelenderwijs leren. Het educatieve schoolreisje arrangement is niet inclusief lunch. Het is dus echt gericht op het ontdekken en verkennen van de boerderij.

Bekijk alle arrangementen

Schoolreisje

Reviews van andere scholen

"In september waren wij met onze kleuters bij jullie op schoolreis! We werden super ontvangen. Wat ons opviel was dat er overal vriendelijk personeel was en het park echt netjes verzorgd was, top! Het waren leuke en leerzame activiteiten en ook de show was mooi. Kortom: een aanrader voor alle scholen om naar de Avonturenboerderij op schoolreis te gaan. Wij komen zeker nog eens terug!" - Basisschool de Bolderik

"Wij hebben een geweldige schoolreis gehad naar Avonturenboerderij Molenwaard. Het was allemaal even goed verzorgd. Een heel leuk lespakket om van tevoren op school te doen. En wat een leuk park! Er was heel veel te doen voor onze kinderen van groep 1 t/m 3. En wat een ontzettend vriendelijke, meedenkende en meelevende medewerkers. Complimenten! Het hoogtepunt van de dag was natuurlijk de ontmoeting met Fien en Teun! Wij komen zeker een keer terug!''  ’’Kinderen van groep 1 t/m 3 van De Weerklank

Ben jij overtuigd van een gezellig en leerzaam schoolreisje op de avonturenboerderij? Bekijk de mogelijkheden en boek de tickets online.

Boeken

Wat is er te doen op de boerderij?

Op de boerderij kunnen kinderen kennismaken met het boerenleven. Ze leren dat voedsel niet uit de supermarkt komt, maar van de kippen, koeien of uit de grond. Verder zijn er nog verschillende attracties zoals de minishow van Fien en Teun, de trekkerbaan, de manege en je kunt er zelfs bootje varen.

Het boerderijdiploma halen de kinderen niet zomaar, want als ze door het park lopen moeten ze uiteraard verschillende vragen beantwoorden. Ze ontdekken het hele park aan de hand van de vragen en het boekje. De leerlingen leren alle dieren kennen, zoals bijvoorbeeld Stip de pony, Patricia en niet te vergeten alle schapen, pony’s, geitjes, varkens, bijen en nog heel veel meer dieren. Het wordt echt een schoolreisje om nooit meer te vergeten voor alle kinderen.  

Meer informatie