Speelboerderij

Het leukste uitje voor kinderen is natuurlijk naar de Speelboerderij! Avonturenboerderij Molenwaard is het ultieme attractiepark voor kinderen in Nederland. Beleef met het hele gezin een super dag en ontmoet Fien & Teun en al hun dierenvriendjes.

Dierenvriendjes op de Speelboerderij

Beleef een gezellige dag met al jouw nieuwe dierenvriendjes. Maak een rondje op een pony bij de Manege, bekijk het grote ooievaarsnest, leer hoe je koeien moet melken en haal natuurlijk je boerderijdiploma. Aan het begin van het park krijg je een opdrachtenboekje met puzzels en vragen. Overal op het park zijn hints en antwoorden te vinden op borden, bij de dieren, maar ook tijdens de shows. Lukt het om het boekje in te vullen en een boerderijdiploma te halen?

Boek nu

Tips van Fien & Teun

Het allerleukst zijn natuurlijk de dieren, daarom raad ik aan om alle dieren goed te bekijken en misschien ook wel te knuffelen met Rosa, Stip of Mike en Molly. Teun vindt de moestuin het leukst, hier leer je alles over planten en groeten die in de supermarkt gekocht worden. Zo weet je ook in de supermarkt hoe sla en tomaten groeien!

Op avontuur

Tijdens een dagje in het attractiepark kun je heel veel beleven. Ontdek het knuppelpad of bewandel het blotenvoetenpad en ontdek de natuur op bloten voeten! Verder kun je de zoektocht naar de uitgang aangaan in het wilgendoolhof, lukt het om bij de uitgang te komen?

“Waar spelen ontdekken is”

Op de speelboerderij kun je zelf leren hoe een moestuin wordt onderhouden en wij leren je graag hoe planten groeien. Hoe groeit een aardappel? Wij leggen je het uit. Zo leer je spelenderwijs heel veel op de avonturenboerderij.

"Geweldig concept in de polder en alles wat ermee te maken heeft. Iedere keer als we er komen is er weer wat nieuws te beleven. Echt een feest voor de kleintjes, lekker overzichtelijk en goed betaalbaar." - Didy (5 sterren, Google review maart)

Speelboerderij

Leef je helemaal uit op de speelboerderij

Natuurlijk kunnen spelletjes niet missen op de speelboerderij, daarom is er genoeg te beleven op het water en in de natuur. Fien & Teun hebben een eigen speelplein met speeltoestellen, schommels en nog veel meer. Stap op de fiets bij de Mike & Molly  baan en beleef een leuke tijd.

Verder is er nog een trekkerbaan waar iedereen zelf even boer mag spelen op de trekkers. Hou jij Holland droog? De dijken hebben hulp nodig en jij kan ervoor zorgen dat Holland en jijzelf natuurlijk droog blijven.

De Themamaanden in het attractiepark

Regelmatig zijn er leuke themamaanden en deze zomer staat in het teken van Fien & Teun's zomerfestijn! Van 29 maart tot 22 september vier je samen met Fien & Teun de zomer met allerlei leuke activiteiten en minishows. Dat is niet alles, want ook de hondenvriendjes Woezel & Pip zijn er! Dans en zing samen met al je vriendjes mee met vrolijke liedjes. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is tijdens de zomermaanden? 

Fien & Teun's zomerfestijn

Minishow Woezel & Pip

Overnachten bij de Speelboerderij

Wil je graag langer genieten van de gezelligheid op de speelboerderij? Blijf logeren bij Fien & Teun op Familie resort Molenwaard! Je kunt zelfs verblijven in het Fien & Teun Boerderijtje en genieten van een Fien & Teun ontbijt in het restaurant! Iedere dag gaat er een pendelbus naar de avonturenboerderij, waardoor je de auto gewoon bij vakantiepark Molenwaard kunt laten staan, dat is toch extra makkelijk?

Kom jij met het hele gezin naar de leukste speelboerderij van Nederland? Dit attractiepark is groter dan je denkt, dus het is zeker een aanrader om te overnachten! Er is voor iedereen genoeg te beleven op het park, dus reserveer tickets en kom langs op avonturenboerderij Molenwaard!

Reserveer tickets