Speelboerderij

Het leukste uitje voor kinderen is natuurlijk naar de Speelboerderij! Avonturenboerderij Molenwaard is het ultieme attractiepark voor kinderen in Nederland. Beleef met het hele gezin een super dag en ontmoet Fien & Teun.

Dierenvriendjes op de Speelboerderij

Beleef een gezellige dag met al jouw nieuwe dierenvriendjes. Maak een rondje op een Pony bij de Manege, bekijk het grote ooievaarsnest, leer hoe je koeien moet melken en haal natuurlijk je boerderijdiploma. Aan het begin van het park krijg je een opdrachtenboekje met puzzels en vragen. Overal op het park zijn hints en antwoorden te vinden op borden, bij de dieren, maar ook tijdens de shows. Lukt het om het boekje in te vullen en een boerderijdiploma te halen?

Boek nu

Op dit moment zijn er ook meerdere varkens op de speelboerderij. Patricia heeft afgelopen lente (2022) twee biggetjes gekregen. Ze heten Irma en Saskia en ze zijn heel leuk om te zien. Verder zijn er nog een paar geiten, koeien en nog veel meer bewoners, maar dat kun je zelf ontdekken.

Tips van Fien & Teun

Het allerleukst zijn natuurlijk de dieren, daarom raad ik aan om alle dieren goed te bekijken en misschien ook wel te knuffelen met Rosa, Stip of Mike en Molly. Teun vindt de moestuin het leukst, hier leer je alles over planten en groeten die in de supermarkt gekocht worden. Zo weet je ook in de supermarkt hoe sla en tomaten groeien!

Op avontuur

Tijdens een dagje in het attractiepark kun je heel veel beleven. Ontdek het knuppelpad of bewandel het blotenvoetenpad en ontdek de natuur op bloten voeten! Verder kun je de zoektocht naar de uitgang aangaan in het wilgendoolhof, lukt het om bij de uitgang te komen?

“Waar spelen ontdekken is”

Op de speelboerderij kun je zelf leren hoe een moestuin wordt onderhouden en wij leren je graag hoe planten groeien. Hoe groeit een aardappel? Wij leggen je het uit. Zo leer je spelenderwijs heel veel op de avonturenboerderij.

"Geweldig concept in de polder en alles wat ermee te maken heeft. Iedere keer als we er komen is er weer wat nieuws te beleven. Echt een feest voor de kleintjes, lekker overzichtelijk en goed betaalbaar." - Didy (5 sterren, Google review maart)

Speelboerderij

Leef je helemaal uit op de speelboerderij

Natuurlijk kunnen spelletjes niet missen op de speelboerderij, daarom is er genoeg te beleven op het water en in de natuur. Fien & Teun hebben een eigen speelplein met speeltoestellen, schommels en nog veel meer. Stap op de fiets bij de Mike & Molly  baan en beleef een leuke tijd.

Verder is er nog een trekkerbaan waar iedereen zelf even boer mag spelen op de trekkers. Hou jij Holland droog? De dijken hebben hulp nodig en jij kan ervoor zorgen dat Holland en jijzelf natuurlijk droog blijven.

De Themamaanden in het attractiepark

Regelmatig zijn er leuke themamaanden deze zomer is het bijvoorbeeld “dierenfeest Sebastiaan” en september en oktober staan geheel in het teken van Peppa Pig. Je kunt tijdens deze dagen genieten van alle liedjes, een spetterende minishows en natuurlijk heel veel meedoedansjes.

Bekijk de themamaanden

Overnachten bij de Speelboerderij

Wil je graag langer genieten van de gezelligheid op de speelboerderij? Blijf logeren bij Fien & Teun op Familie resort Molenwaard! Je kunt zelfs verblijven in het Fien & Teun Boerderijtje en genieten van een Fien & Teun ontbijt in het restaurant! Iedere dag gaat er een pendelbus naar de avonturenboerderij, waardoor je de auto gewoon bij vakantiepark Molenwaard kunt laten staan, dat is toch extra makkelijk?

Kom jij met het hele gezin naar de leukste speelboerderij van Nederland? Dit attractiepark is groter dan je denkt, dus het is zeker een aanrader om te overnachten! Er is voor iedereen genoeg te beleven op het park, dus reserveer tickets en kom langs op avonturenboerderij Molenwaard!

Reserveer tickets