Stip de Pony

Stip is een ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony vol met stippen. Hij is kampioen ontsnappen en door de modder rollen en is altijd in voor een avontuur en een lekker hapje. Stip de Pony kun je in het écht ontmoeten bij op de Avonturenboerderij! Kom je met hem knuffelen?

Op de avonturenboerderij

Stap in de wereld van Stip op de Avonturenboerderij en ontdek alles over paarden en pony's. In zijn eigen themagebied kan je een ponyritje maken, meedoen aan Stip's Paardenrace en op de manege kan je Stip in het écht ontmoeten! Daarnaast geeft de ondeugende pony ook shows op de Avonturenboerderij en is er Stip's Ponyshow waar de amazone jou alles verteld over paarden, pony's en natuurlijk Stip!

Plan je bezoek!

Beleef meer met Stip de Pony!

 

Dit is Stip!

Stip is een ondeugende, grappige en lieve, witte Shetlandpony vol zwarte stippen. Hij is kampioen ontsnappen en door de modder rollen en is altijd in voor een avontuur óf een lekker hapje. Stip wordt verzorgd door Emma. Ze komt elke dag naar de boerderij waar Stip op stal staat. Dan haalt ze de klitten uit zijn manen met een manenkam, borstelt ze zijn vacht met een roskam en krabt ze zijn hoeven met een hoevenkrabber. En als Stip dan weer helemaal mooi schoon is… rolt die ondeugende pony het liefst weer in de modder!

Stip en emma knuffelen