Het leukste Themapark!

Een Themapark bezoeken met kleine kinderen is natuurlijk prachtig, maar het is nog leuker als er ook echt iets te leren valt! Avontuur, beleving en ontdekken staat bij de avonturenboerderij centraal. Geniet van een heerlijk dagje weg!

Ontdek het attractiepark

Themapark “De Avonturenboerderij”

Op de avonturenboerderij zien en ontdekken kinderen alles over het leven op de boerderij. Ze kunnen dieren aaien zoals Stip de Pony, meerdere ezels, paarden, schapen, geiten en er zijn zelfs varkens. Zo leer je alles over de dieren en kunnen kinderen ze in het echt zien.

Leren & spelen

Daarnaast wordt er al zingend uitleg gegeven over producten die kinderen normaal alleen in de supermarkt zien liggen. Zo zijn er verschillende theatershows over bijvoorbeeld de bezige bijtjes, hier leren kinderen alles over de bijen en waar honing vandaan komt! Wist je dat een bij voor één potje honing wel 6 miljoen planten bezocht moet hebben?

Ervaar een dagje uit in Zuid-Holland

Ook is er een grote moestuin met appels, peren, bramen en nog veel meer fruit. Ook hier zijn regelmatig shows om samen met de kinderen de handen in aarde te steken en aan de slag te gaan in de moestuin. Er is heel veel te beleven op het themapark, dus ervaar het vooral zelf ook een dagje uit in Zuid-Holland!

Ga jij de uitdaging aan?

Ieder kind krijgt bij de ingang een boerderijboekje met vragen over de boerderij. Ga samen met Fien & Teun de boerderij door en ontdek en speel de hele dag! Het boekje leid je rond door het pretpark en zorgt ervoor dat je alles leert kennen. Je komt langs de dieren, de moestuinen en nog heel veel meer. Heb jij jouw boekje ingevuld? Dan ontvang je aan het einde van de dag een echt boerderijdiploma en ben jij een echte boer of boerin!

Wil je liever spelen? Over het hele themapark zijn verschillende speeltuinen en activiteiten zoals het blote voeten pad, Stips paardenrace en polderspelen. Je kunt trekker leren rijden en zelfs fietsen op de Mike & Mollybaan, dat is toch geweldig?

Fien & Teun

Verder zijn Fien & Teun natuurlijk te vinden op het attractiepark! Fien en Teun leiden de weg in het boerderijboekje en ze geven shows. Dans lekker mee met de liedjes die je van televisie kent en geniet van het optreden. Natuurlijk is er ook tijd voor een speciaal moment om foto’s met Fien & Teun te maken.

Fien & Teun’s Zomerfestijn

Deze zomer staat in het teken van het Fien & Teun's Zomerfestijn. Beleef van 29 maart tot 22 september zomerse avonturen samen met jouw favoriete boer en boerinnetje. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is tijdens dit festijn? 

Alles over het Zomerfestijn van Fien & Teun

Ontdek het themapark

Het themapark heeft als thema Fien & Teun, deze zus en broer zijn bekend van de televisie. Het hele park is tot in de puntjes uitgewerkt met dit thema door de boerderij, Stip, Mike en Molly en natuurlijk verschillende Themashows te laten zien en uit te werken. Alle medewerkers zijn volledig in hun rol als boer of boerin. Zo zijn de kinderen volledig in de beleving en kunnen ze genieten van een heerlijke tijd op het themapark.

Doordat het een boerderij in de polder is, kun je natuurlijk ook met een bootje varen langs de boerderij. Leer over de verhalen van vroeger en laat de schipper je weer veilig aan de overkant brengen.

Themapark

Blijf je slapen?

Blijf je ook gezellig slapen bij Fien en Teun? Boek dan een nachtje bij op vakantiepark Molenwaard. Hier is nog meer Fien en Teun en met een overnachting ontvang je onbeperkt toegang tot de avonturenboerderij zolang je op vakantie bent. Blijf slapen in een echte Fien & Teun boerderij en ervaar het volledige arrangement met zelfs een ontbijtbuffet! Ook op het vakantiepark is het concept van Fien & Teun volledig doorgevoerd. Zo kun je genieten van een heerlijke vakantie met de kinderen terwijl ze ook nog eens iets leren!

Kom jij genieten op het themapark samen met Fien & Teun? Boek een dagticket of kies om er een vakantie aan vast te maken, want bij het boeken van een overnachting ontvang je gratis dagtickets! Zo maak je er een ultieme beleving van en een tijd om niet meer te vergeten. Zien we je snel in ons attractiepark?

Tickets boeken

Overnachting met gratis tickets boeken

Google review - 5/5
Heel leuk! Onze dochter van 3 jaar oud vond het fantastisch. Er stonden bijna geen rijen, alles was nieuw en schoon, overal voldoende mogelijkheid om iets te drinken/eten (normale prijzen) en personeel was heel vriendelijk. -
Femke Bethe