Tickets & Reserveren

Een leuk dagje uit met het gezin? Of eindeloos genieten van alle activiteiten op het park met een jaarabonnement? Kies het toegangsbewijs dat bij jou past!

Momenteel is het enkel mogelijk om je tickets online te bestellen en is het verplicht om een reservering te maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle bezoekers een onvergetelijke dag beleven op de Avonturenboerderij.

KIES JE TICKET

Tickets

€ 19,50
Koop ticket en reserveer datum.

Jaarabonnement

  • Onbeperkt toegang tot de Avonturenboerderij
  • Reserveren in je eigen omgeving is verplicht
  • Voordelig parkeren voor € 19,95 per jaar
  • Geniet van exclusieve voordelen, evenementen en kortingen
€ 49,95
Reserveren verplicht.

Combi jaarabonnement

  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard en Speelschuur Molenwaard
  • Reserveren in je eigen omgeving is verplicht
  • Voordelig parkeren voor € 19,95 per jaar bij de Avonturenboerderij
Vanaf €59,95
Extra voordelig.

Reserveren voor 
abonnementhouders

Heb jij een (combi) jaarabonnement? Reserveer dan jouw gewenste bezoekdatum in jouw eigen omgeving!

Mijn Avonturenboerderij

Heb je vragen?

Kijk bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op via +31 (0) 184 784 111 of mail naar 
info@avonturenboerderij.nl.

Alles over tickets

Ik heb een vrijkaart en wil een datum reserveren

Dat is mooi. Op jouw vrijkaart staat een link die je kan gebruiken om een reservering te maken voor een bezoek aan de Avonturenboerderij. 

Ik heb een abonnement bij een partnerpark, hoe kan ik mijn korting verzilveren?

Wat leuk dat je naar de Avonturenboerderij wil komen! Vooraf dien je een reservering ta maken via deze link. De bevestiging dien je in combinatie mee te nemen naar de kassa met jouw geldige abonnementspas(sen). Hier wordt de desbetreffende korting verrekend en kan de betaling worden voldaan!

Ik wil mijn reservering annuleren of wijzigen, kan dit?

Waneer je tickets hebt gekocht via onze website, kan je deze zelf kosteloos omboeken naar een andere datum. In de bevestigingsmail met de tickets staat hoe je jouw tickets kan omboeken naar een andere datum. Tickets annuleren is ook mogelijk, alleen hier zitten kosten aan verbonden. 

Mocht je er niet uitkomen, dan vragen wij een mail te sturen naar info@avonturenboerderij.nl. 
Dan helpen wij je graag verder. 

Waar koop ik mijn entreetickets?

Een entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard koop je online.

Moet ik mijn entreeticket uitprinten?

Je hoeft je entreeticket niet uit te printen. De tickets zijn namelijk ook te scannen vanaf een smartphone of tablet. Download wel eerst het ticket op je smartphone of tablet, want een foto is niet scanbaar. 

Tot welke leeftijd hebben kinderen gratis toegang?

Kinderen tot en met 1 jaar krijgen gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Voor zowel kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen geldt dezelfde prijs voor een dagticket.

Hoe bestel ik een jaarabonnement?

Bij Avonturenboerderij Molenwaard kun je je jaarabonnement online bestellen. Je ontvangt direct online jouw abonnement. Wil je graag een geprint pasje? Dan kan je deze bij de kassa aanvragen. Tijdens onze openingstijden is de aanschaf van een abonnement ook mogelijk bij de kassa van het park. Het jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard is persoonsgeboden.

Wat moet ik doen als ik mijn geprinte jaarabonnement kwijt ben?

Het aanvragen van een duplicaat van een jaarabonnement kost €4,-. Je kunt deze aanvragen via info@avonturenboerderij.nl en afhalen bij de kassa op het park tijdens openingstijden.

Ik heb een actieticket met een specifieke datum voor Avonturenboerderij Molenwaard. Moet ik dan nog reserveren?

Je bent in het bezit van een actieticket waarop een specifieke bezoekdatum voor de Avonturenboerderij vermeld staat. Je hoeft niet te reserveren, maar krijgt direct toegang tot het park op de datum die op jouw actieticket genoemd staat. Kan je niet? Dan dien je contact op te nemen met de partij waar jij jouw actieticket hebt gekocht om de datum te wijzigingen. 

Ik heb een abonnement van de Avonturenboerderij. Mag ik dan zo naar het park komen?

Ook als je in het bezit bent van abonnement, ben je verplicht om een datum van bezoek te reserveren via jouw eigen account. Enkel op basis van de reservering én jouw abonnement(en) krijg je toegang tot het park. 

Lukt het niet om in jouw eigen account te komen, neem dan contact op met onze gastenservice via: info@avonturenboerderij.nl

Mag ik mijn ticket ook aan de kassa kopen?

Nee helaas. Je dient vooraf aan je bezoek online een ticket te kopen. Op deze manier kunnen wij de bezoekersaantallen vooraf sturen en zorgen voor een veilige situatie op ons park. Lukt het niet? Neem dan contact op met ons via info@avonturenboerderij.nl of +31 (0) 184 784 111. Wij helpen je graag verder!