Het avontuurlijkste uitje met jouw peuter!

Uitje met jouw peuter of gezin op de planning? Dan is de Avonturenboerderij van Fien en Teun jullie eindbestemming!  Fien en Teun kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten. Beleef samen een dag om nooit meer te vergeten!

Prijzen en beschikbaarheid

Ken je de dierenvriendjes al?

Jouw peuter maakt op onze avonturenboerderij niet alleen vrienden met andere kindjes, maar ook met Fien & Teun en hun schaapjes Mike & Molly. Ontdek samen de avontuurlijke en leerzame shows. Deze boerenkartheatershows vinden plaats binnen en buiten plaats. Wedden dat jouw peuter tijdens dit uitje vrolijk meezingt en-danst? De interactie zorgt er ook voor dat jouw peuter leert over alle boerderijdieren. Op Avonturenboerderij Molenwaard beleef je de leukste activiteiten met je peuter. 

Welke attracties voor peuters zijn er bij het pretpark?

Er zijn te gekke attracties op onze gezellige boerderij! Hier beleeft jouw peuter de dag van zijn leven door te zien, te spelen en te leren:

 • Bijenkasten

 • Blotevoetenpad

 • Bootje varen

 • Dierenweides

 • Fien & Teun Speelplein

 • Rijdende fruitkistjes

 • Knuppelpad

 • Koeien melken en kaas maken

 • Korenmolen De Jonge Sophia

 • Manege

 • Mike & Molly Baan

 • Ooievaarsnest

 • Polderspelen

 • Trekkerbaan

 • Tuinkas & Moestuin

 • Vogelkijkhut

 • Wilgendoolhof

 • Wilgeneiland

Lees meer over alle attracties en dierenvriendjes

Themadagen

Voel jij die zomerkriebels ook al? Fien & Teun wel. Van 29 maart tot 22 september vieren zij het Fien & Teun's Zomerfestijn en jij bent uitgenodigd! De hele zomer beleef je op Avonturenboerderij Molenwaard heel veel plezier samen met jouw favoriete boer en boerinnetje. Tijdens het Fien & Teun's Zomerfestijn kun je mee doen aan zomerse activiteiten, is er een gloednieuwe attractie én er komen vrienden van Fien & Teun langs. Wie die vriendjes zijn? Woezel en Pip! Deze lieve hondenvriendjes hebben een splinternieuwe minishow. Kom jij ook mee dansen en zingen?

Fien & Teun's Zomerfestijn

Uitje met Peuter

Welke peutervriendelijk eten is er in de horeca?

Duik samen met je peuter onze horecagelegenheden in voor een ontspanmomentje tussen al het avontuur door. Wist je dat het assortiment voor maar liefst 70% uit streekproducten bestaat? Kom pannenkoeken eten in het pannenkoekenrestaurant De Fruitschuur, landelijk lunchen op Eeterij Molenzicht of picknicken op het poldergrasveld. Voor ieder gezin is er wat wils met ons lekkere eten en drinken. Wij serveren jullie met alle liefde een volle buik!

Neem souvenirs mee!

Is jouw peuter na een dagje op onze Avonturenboerderij nog meer fan geworden van Fien en Teun? Of zijn jullie op zoek naar een tof cadeautje voor een andere peuter of kennis? Wandel even langs bij Kadowinkel De Boerenschuur waar jullie knuffels, tuingereedschap, boeken, spelletjes en veel meer vinden in Fien en Teun stijl! Ook zijn er te gekke cadeautjes verkrijgbaar van alle dierenvriendjes van Fien en Teun die peuters geweldig vinden. Hiervoor bezoeken jullie ook gezellig Kadowinkel Het Hoefijzer. 

Blijf je ook overnachten met peuter?

Verras jouw peuter met een gezellige overnachting na een uitje op onze avonturenboerderij! Er zijn namelijk zoveel activiteiten met je peuter te doen, dus is het zonde als je maar één dag te tijd hebt. Verblijf samen voor één of meerdere nachtjes in onze hotelaccommodaties.

Beleef het gevoel van een hotelovernachting, maar dan in een te gekke thema accommodatie. Op jullie eigen terras genieten jullie 's ochtends van een heerlijke ontbijtje via de roomservice. Natuurlijk kunnen jullie ook gezellig aanschuiven in het restaurant van Gasterij Molenwaard. Boek met jouw peuter  een 2-persoons themaverblijf of kom samen met het hele gezinnen logeren in een 4-persoons of 6-persoons hotel accommodatie. Kies samen uit een lodge, cottage, glamping tent of studio! Er zit altijd een verblijf tussen die jouw peuter helemaal geweldig zal vinden! Het Kinderdijk Cottage Hotel geeft jullie uitzicht over de prachtige natuurplas en het Polderlodge hotel is gelegen tussen de mooie groene polder. Fien en Teun kunnen niet wachten tot dat jullie gezellig komen logeren!

Profiteer: korting op jouw uitje met peuter

Wij vinden het hartstikke leuk om onze bezoekers te verwennen met fijne acties! Wil jij hier van profiteren voor jouw eerste of volgende uitje met peuter? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en houd onze acties in de gaten. Wanneer je last minute een peuter uitje met overnachting bij ons plant, kan je voordelig verblijven in onze thema accommodaties.

Blijf op de hoogte van acties

Voordelig last minute overnachten