Het leukste uitje peuter!

Ben jij op zoek naar een leuk uitje met een peuter? Kies dan voor een dagje naar de avonturenboerderij. Midden in Zuid-Holland geniet je van de leuke attracties en het gezellige boerderijleven, speciaal ingericht voor peuters en kinderen!

De leukste uitjes met een peuter

Tijdens een dagje op de avonturenboerderij zijn er een aantal uitjes met peuter die jouw gezin niet mag missen. Natuurlijk moet er gedanst worden met de tv sterren Fien en Teun. Iedere dag staan Fien & Teun meerdere keren te dansen en zingen op het podium, natuurlijk kunnen alle peuters en kleuters heerlijk mee dansen en zingen. Ook kunnen de kinderen na het dansen op de foto met Fien & Teun!

Een uitje met peuter is natuurlijk lastig om te vinden. Wij hebben alle faciliteiten in huis om er een top dag van te maken. Van een Theatershow tot een unieke uitleg bij een boerenkar over allerlei soorten dieren, planten en boerderijactiviteiten.

Reserveren

Ervaar de avonturenboerderij

Beleef, leer en ontdek alles wat mogelijk is op de avonturenboerderij. Er zijn verschillende leuke activiteiten zoals een bootje varen, spelen op het speelplein, fruitkistjes en zelfs racen op de racebaan of de Mike en Molly baan.

Verdwaal in het wilgendoolhof en ga opzoek naar de uitgang. Ook leuk is de attractie van Stip de pony. Naast de manege vind je hier een paardenkar waar jouw peuter een rondje kan rijden. Daarnaast zie je de manege en kun je stip en zijn vriendjes aaien en er zelfs mee op de foto als de pony’s willen. Extra speciaal is het rijden op een pony, hierbij mag je maximaal 1,40 meter lang zijn en maximaal 40 kg wegen. Dat maakt een uitje met de peuter extra leuk, want dan kunnen ze gewoon rijden.

Een boerderij zou geen boerderij zijn zonder de mogelijkheid om koeien te melken. Leer alles over koeien, de melk en waar kaas vandaan komt. Dit is echt een leerzaam uitje voor peuters, want ze leren alles over fruit, groenten en dieren. Het is de perfecte manier om jouw peuter te leren dat niet alles uit de supermarkt komt!

Ontdek alles wat er te beleven is

Neem een kijkje in de moestuin

In de moestuin zie je allerlei verschillende soorten groenten en fruit. Een boer of boerin vertelt je graag alles over de verschillende soorten groenten en fruit. Denk hierbij aan appels van de bomen, maisplanten, tomatenstruiken en nog veel meer. Tijdens een show leer je misschien zelfs hoe deze groenten en fruit geplant of geoogst worden! Maar wat er precies gaat gebeuren ligt natuurlijk aan het seizoen en dat willen we niet verklappen.

Zie je weleens de paddenstoelen en zwammen in het bos? Vraag je je soms af wat de zwammen daar doen? Kom dan een kijkje nemen in onze zwammenkwekerij. Hier leer je alles over het groeien van de zwammen en natuurlijk leggen we uit waarom de zwammen goed voor de natuur zijn. Zo is je peuter in het vervolg erg voorzichtig met de zwammen en paddenstoelen.

Ben jij klaar om boer of boerin te worden?

Bij aankomst op de avonturenboerderij krijg je een boekje met verschillende vragen over allerlei verschillende ervaringen op de boerderij. Welke kleur hebben de stippen van Stip? Hoeveel kilo kaas eet een Nederlander per jaar? Wij gaan niet te veel verklappen, want het is natuurlijk de bedoeling dat jij met je peuter een mooie tijd ervaart.

Na alle vragen beantwoordt te hebben, kun je aan het einde van de dag een boerderijdiploma van Fien & Teun ophalen. Je hebt echt een top uitje met peuter gehad tijdens deze dag op het attractiepark. In de auto naar huis zullen ze vast lekker slapen!

Google review - 5/5:
"Leuk en leerzaam uitje voor (kleine) kinderen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en er zijn verschillende shows van onder andere Fien & Teun die je kan bezoeken. Wij verbleven op vakantiepark Molenwaard en hadden daarom gratis toegang tot de avonturenboerderij. Top dag gehad! - Marit (5 sterren)

Uitje peuter

Beleef een uitje met peuter gezellig op de avonturenboerderij! 

Ben je toe aan een leuk uitje met je peuter? Koop dan direct tickets en hopelijk zien wij je snel op onze Avonturenboerderij.

Tickets kopen