De leukste uitjes in de kerstvakantie

De Kerst is een heel leuke periode. Muziek, sfeer en gezellig met elkaar genieten zijn toch wel de kenmerken van Kerst. Maar Kerst staat ook bekend als een periode dat de kinderen vrij zijn van school.

Ga daarom lekker met de kinderen eropuit en onderneem leuke uitjes in de kerstvakantie. Het leukste uitje in de kerstvakantie is ongetwijfeld een bezoek brengen aan Avonturenboerderij Molenwaard, hét kinderpretpark van Nederland.

Extra leuk: Avonturenboerderij Molenwaard is in de kerstvakantie omgetoverd tot een avonturenpark in winterse sfeer.

Tickets bestellen

De leukste uitjes tijdens de kerstvakantie

Avonturenboerderij Molenwaard is met haar vele leuke kinderactiviteiten en dieren een superleuk park voor kinderen. De kinderen gaan samen met Fien & Teun via een aangegeven route op de kaart op ontdekkingstocht en leren ze alles over het boerderijleven en de dieren.  Maak een ponyritje, bezoek de leuke bijenshow, ontmoet Stip de Pony of kom van alles te weten hoe een kip een ei legt. Avonturenboederij is hét leukste uitje in de kerstvakantie voor kleine kinderen.

Behaal je boerderijdiploma! 

Aan het begin van de dag, bij aankomst, ontvangen de kinderen een opdrachtenboekje met verschillende puzzels en vragen. Door goed te kijken naar de minishows en informatieborden kunnen ze de oplossingen vinden. Lukt het de kinderen om alle opdrachten te maken en het juiste antwoord te achterhalen? Dan ontvangen ze een boerderijdiploma en worden ze, net als Fien & Teun, een echt boertje of boerinnetje. 

Tickets bestellen voor Avonturenboerderij Molenwaard

Jouw uitje in de kerstvakantie combineren met een verblijf? Lees snel verder over Vakantiepark Molenwaard.

Uitjes kerstvakantie

Uitje in de kerstvakantie met overnachting?

Wil je met de kinderen langer dan één dag genieten en een gezellige tijd hebben? Op het nabijgelegen Vakantiepark Molenwaard kan je heerlijk overnachten, om de volgende dag weer naar de avonturenboerderij te gaan, zo beleef je hele leuke uitjes in de kerstvakantie.

Het leukste winterdorp van Nederland, gewoon op het vakantiepark

Of geniet in winterse sferen met een overnachting op het vakantiepark. In de kerstvakantie is het vakantiepark volledig omgetoverd tot een leuk winterdorp waar van alles te doen is, zo beleef je meerdere unieke uitjes in de kerstvakantie en een superleuke overnachting op het het vakantiepark.

Heel het vakantiepark is verlicht en prachtig versierd in het winterse thema. Wat kan je doen in het winterdorp en wat wordt er georganiseerd?

  • Schaatsen op een gethematiseerde ijsbaan (echt ijs);
  • Magische parade; verlichte parade met Fien & Teun en al hun vriendjes;
  • Miniatuur Kerstdorp Molenwaard; bekijk Molenwaard van bovenaf;
  • Oud-Hollandse draaimolen;
  • Magische lichtjesspeurtocht.

Speciale arrangementen

Rondom Kerst naar Vakantiepark Molenwaard? Bekijk dan snel eens onze winterarrangementen en ga voordelig op vakantie.

Boek jouw verblijf in de winter