Uitjes met kinderen

Zoek niet verder! Hier vind je de leukste uitjes met kinderen in Nederland. Ontdekken, spelen en genieten staan bij de avonturenboerderij centraal.

Ga op ontdekkingstocht

Tijdens een gezellig uitje met de kinderen wil je natuurlijk maar één ding; een dag vol vermaak en gezelligheid. De ontdekkingstocht op de boerderij begint al bij binnenkomst. Je krijgt een boekje mee met vragen, tips en kleurplaten die je allemaal kunt invullen en inkleuren. De vragen leiden je het hele park door en nemen je mee langs alle dieren. Weet jij hoe de oudste koe heet? Hoe heten de biggetjes? Los de vragen op en win je eigen boerderijdiploma, dat is pas leuk!

Ik koop tickets

Ontdek eerst de boerderij

Ken jij Fien & Teun al?

Ken jij Fien & Teun al? Op televisie heb je ze misschien al weleens gezien, maar hoe leuk is het om met ze op de foto te kunnen? Bij de avonturenboerderij kun je ze zomaar tegenkomen! Fien is dol op het varkentje Sebastiaan, Rosa de koe en natuurlijk Stip de pony. Fien is iets ouder dan Teun en ze leert Teun dan ook graag alles over het werken in de moestuin, de planten en de boerderij. Ga jij ook op onderzoek uit? Om alvast in de stemming te komen kun je op fienenteun.nl leuke kleurplaten en spelletjes vinden. Ook zijn er filmpjes, zodat je Fien en Teun alvast goed kan leren kennen!

Fien & Teun’s Zomerfestijn

Heb je al over het Fien & Teun's Zomerfestijn gehoord? Dit festijn wil je niet missen! Van 29 maart tot 22 september 2024 beleef je een zomer vol plezier met je favoriete boer en boerinnetje. Ook hun vriendjes Woezel en Pip komen langs. Een greep uit het programma:

  • Fien & Teun Liedjesfeest: dans en zing mee!
  • Een gloednieuwe minishow met Woezel & Pip
  • Stip's Stokpaardenrace: wie gaat er winnen?

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is tijdens het zomerfestijn? 

Alles over Fien & Teun’s Zomerfestijn 

Uitjes voor kinderen op het themapark

De avonturenboerderij is een echt themapretpark. Het is leerzaam, leuk en kinderen kunnen zich helemaal uitleven! Behalve dat het natuurlijk een leuke manier is om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met allerlei werkzaamheden op een boerderij, leren ze ook waar supermarktproducten vandaan komen. Het is de perfecte manier om de kinderen te leren over alles wat uit de grond komt.

Natuurlijk zijn er ook speciale thema’s in verschillende maanden van het jaar. Zo is elk uitje met kinderen anders en kun je iedere keer weer nieuwe dingen ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan Peppa Pig maanden of het dierenfeest Rosa. Er is genoeg te spelen en ontdekken voor jonge kinderen (en ook voor ouders natuurlijk). Beleef een unieke dag bij dit attractiepark!

"Geweldig concept in de polder en alles wat ermee te maken heeft. Iedere keer als we er komen is er weer wat nieuws te beleven. Echt een feest voor de kleintjes, lekker overzichtelijk en goed betaalbaar." - Didy, 5 sterren (Google review)

Uitjes met kinderen

Theatershows: de ultieme uitjes met kinderen

Op het park zijn vele leuke, leerzame en interactieve theatershows. Leer alles over het kaasmaken, want kaas komt niet uit de supermarkt, maar van melk. Leer hoe kaas aan zijn kleur komt, vindt uit welke kazen er allemaal zijn en ontdek alles wat er te weten valt over kazen.

Bijen zijn niet altijd fijn om tegen te komen, maar wist je dat bijen heel goed voor de natuur zijn? Ontdek alles over de bijen en hoe de honing gemaakt wordt.

Er zijn nog heel veel meer theatershows over vele onderwerpen op de boerderij. Denk bijvoorbeeld aan paarden en fruit in de boomgaard. De shows zijn erg leerzaam, want je leert alles over de producten die je normaal in de supermarkt ziet!

Bekijk al het entertainment

Blijf een nachtje slapen

Leuke uitjes met kinderen zijn vaak best intensief voor de kinderen, daarom is het natuurlijk prettig om na een leuke dag op het attractiepark dichtbij te slapen. Familie Resort Molenwaard is daarvoor het perfecte vakantiepark! In de ochtend kun je de auto parkeren op het vakantiepark en vervolgens met de shuttlebus naar de avonturenboerderij.

Er zijn veel leuke accommodaties die helemaal aansluiten op een dagje avonturenboerderij, zo is er een Mike & Molly schaapskooitje, een avonturentent en zelfs een Fien & Teun boerderij! Voel jezelf een echte boer en slaap in een Fien & Teun bed. Vind jij het ook geen bijzondere afsluiting?

Wil jij Fien en Teun graag ontmoeten en wil je de leukste uitjes met kinderen op de avonturenboerderij beleven? Reserveer dan snel jouw tickets en kom genieten van een heerlijk drukke en leerzame dag op de boerderij bij Fien & Teun.

Boek tickets