Tweede kaartje gratis via PV Amsterdam UMC

Tweede kaartje gratis via PV Amsterdam UMC

Via de PV van Amsterdam UMC krijg jij het tweede kaartje gratis voor Avonturenboerderij Molenwaard. Tot en met 7 januari 2024 heb jij recht op het tweede kaartje gratis bij Avonturenboerderij Molenwaard. Je dient een reservering te maken voor jouw bezoek. 

RESERVEER JOUW BEZOEK

Neem jouw reservering en jouw nieuwsbrief van Amsterdam UMC mee naar Avonturenboerderij Molenwaard. De betaling vindt aan de kassa plaats. 

Voorwaarden:

  • Je ontvangt altijd het tweede kaartje gratis ongeacht de dagprijs
  • Het tweede kaartje gratis is niet inwisselbaar voor geld en kent geen andere waarde.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en arrangementen
  • Reserveren is verplicht
  • Neem jouw pv pas mee in combinatie met jouw reservering naar de kassa, alleen dan heb jij recht op toegang tot het park
  • De betaling vind aan de kassa plaats 

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows. Samen beleef je een onvergetelijke dag midden in de Hollandse Polder.

Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het land van ANWB.

5 jaar avonturenboerderij molenwaard14