Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht met veelgestelde vragen over Avonturenboerderij Molenwaard en de daarbij horende antwoorden. 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 184 784 111 of mail naar Info@Avonturenboerderij.nl.

Alles over tickets

Wat moet ik doen als ik mijn geprinte jaarabonnement kwijt ben?

Het aanvragen van een duplicaat van een jaarabonnement kost €4,-. Je kunt deze aanvragen via info@avonturenboerderij.nl en afhalen bij de kassa op het park tijdens openingstijden.

Hoe bestel ik een jaarabonnement?

Bij Avonturenboerderij Molenwaard kun je je jaarabonnement online bestellen. Je ontvangt direct online jouw abonnement. Wil je graag een geprint pasje? Dan kan je deze bij de kassa aanvragen. Tijdens onze openingstijden is de aanschaf van een abonnement ook mogelijk bij de kassa van het park. Het jaarabonnement van Avonturenboerderij Molenwaard is persoonsgeboden.

Tot welke leeftijd hebben kinderen gratis toegang?

Kinderen tot en met 1 jaar krijgen gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Voor zowel kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen geldt dezelfde prijs voor een dagticket.

Moet ik mijn entreeticket uitprinten?

Je hoeft je entreeticket niet uit te printen. De tickets zijn namelijk ook te scannen vanaf een smartphone of tablet. Download wel eerst het ticket op je smartphone of tablet, want een foto is niet scanbaar. 

Waar koop ik mijn entreetickets?

Een entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard koop je online.

Wat gebeurt er met mijn verlopen tickets door de sluiting van de Avonturenboerderij?

Wij hebben bijna al onze tickets verlengd tot en met zondag 9 januari 2022. Ook met verlopen tickets bent u welkom t/m zondag 8 mei 2022. Albert Heijn tickets zijn geldig tot en met 31 maart 2022. U dient wel voorafgaand aan uw bezoek een reservering te maken.

Ik wil mijn reservering annuleren of wijzigen, kan dit?

Waneer je tickets hebt gekocht via onze website, kan je deze zelf kosteloos omboeken naar een andere datum. In de bevestigingsmail met de tickets staat hoe je jouw tickets kan omboeken naar een andere datum. Tickets annuleren is ook mogelijk, alleen hier zitten kosten aan verbonden. 

Mocht je er niet uitkomen, dan vragen wij een mail te sturen naar info@avonturenboerderij.nl. 
Dan helpen wij je graag verder. 

Mag ik mijn ticket ook aan de kassa kopen?

Nee helaas. Je dient vooraf aan je bezoek online een ticket te kopen. Op deze manier kunnen wij de bezoekersaantallen vooraf sturen en zorgen voor een veilige situatie op ons park. Lukt het niet? Neem dan contact op met ons via info@avonturenboerderij.nl of +31 (0) 184 784 111. Wij helpen je graag verder!

Ik heb een abonnement van de Avonturenboerderij. Mag ik dan zo naar het park komen?

Ook als je in het bezit bent van abonnement, ben je verplicht om een datum van bezoek te reserveren via jouw eigen account. Enkel op basis van de reservering én jouw abonnement(en) krijg je toegang tot het park. 

Lukt het niet om in jouw eigen account te komen, neem dan contact op met onze gastenservice via: info@avonturenboerderij.nl

Ik heb een vrijkaartje of kortingsvoucher voor de Avonturenboerderij. Mag ik dan zo naar het park komen?

Als je in het bezit bent van een vrijkaartje of een kortingsvoucher en er wordt vermeldt dat je nog dient te reserveren. Dan ben je verplicht om een datum van bezoek te reserveren op onze website. Enkel op basis van de reserveringsmail én jouw kaartje(s) krijg je toegang tot het park. De betaling van de tickets via de kortingsvoucher vindt plaats aan de kassa van de Avonturenboerderij.

Ik heb een actieticket met een beperkte geldigheidsduur. Wordt de geldigheid verlengd?

Albert Heijn actietickets zijn geldig tot en met 31 maart 2022, Alle overige tickets met een verlopen geldigheidsduur zijn verlengd tot en met 8 mei 2022. Je bent wel verplicht om een datum van bezoek te reserveren op onze website. Enkel op basis van de reserveringsmail én jouw actieticket(s) krijg je toegang tot het park. 

Op deze manier kunnen wij de bezoekersaantallen vooraf sturen en zorgen voor een veilige situatie op ons park. 

Ik heb een reeds gekocht actieticket. Mag ik dan zo naar het park komen?

Als je in het bezit bent van een reeds gekocht actieticket, dan ben je verplicht om een datum van bezoek te reserveren op onze website. Enkel op basis van de reserveringsmail én jouw actieticket(s) krijg je toegang tot het park. 

Op deze manier kunnen wij de bezoekersaantallen vooraf sturen en zorgen voor een veilige situatie op ons park

Ik heb actieticket met een specifieke datum voor Avonturenboerderij Molenwaard. Moet ik dan nog reserveren?

Je bent in het bezit van een actieticket waarop een specifieke bezoekdatum voor de Avonturenboerderij vermeld staat. Je hoeft niet te reserveren, maar krijgt direct toegang tot het park op de datum die op jouw actieticket genoemd staat. Kan je niet? Dan dien je contact op te nemen met de partij waar jij jouw actieticket hebt gekocht om de datum te wijzigingen. 

Ik heb voucher via de Postcodeloterij Agenda, hoe reserveer en betaal ik?

Je kunt hier alle informatie vinden over de voucher van de Postcodeloterij en een reservering maken voor een dag naar keuze. Vervolgens neem je de reservering samen met de voucher mee naar de kassa van de Avonturenboerderij. Daar vind dan de betaling plaats en krijgt je toegang tot de Avonturenboerderij.

Ik heb een vrijkaart/voucher en wil een datum reserveren

Dat is mooi. Je kunt hier een datum reserveren voor een bezoek aan de Avonturenboerderij. 

Praktische zaken

Hoe kan ik een suggestie of klacht indienen?

Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat gastvrijheid en het creëren van onvergetelijke herinneringen voorop. Heb je een suggestie, opmerking, klacht of compliment? Wij horen graag jouw mening. Stuur een bericht naar Info@Avonturenboerderij.nl .

Mag ik mijn hond meenemen in het park?

Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 

Waar kan ik terecht als ik iets op het park ben verloren?

Bij Avonturenboerderij Molenwaard helpen we je graag om je verloren/kwijtgeraakte eigendom terug te vinden. Stuur een mail naar gevondenvoorwerpen@Avonturenboerderij.nl met je persoonlijke gegevens en datum van bezoek. 

Waar vind ik de parkplattegrond?

De plattegrond van Avonturenboerderij Molenwaard vind je onder de pagina 'Park'. 

Kan ik op het park pinnen?

Bij Avonturenboerderij Molenwaard kan je overal pinnen, zowel bij de kassa als de eetgelegenheden en de kadowinkel. 

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van Avonturenboerderij Molenwaard vind je onder de 'Plan je bezoek' en 'Praktische informatie'. 

Wat gebeurt er met de geldigheidsduur van mijn jaarabonnement i.v.m. de gesloten dagen door COVID-19?

In de periode dat wij gesloten zijn geweest, heb je helaas geen gebruik kunnen maken van jouw jaarabonnement. Die gemiste dagen/maanden op het park krijg je van ons terug! De dagen/maanden dat wij gesloten zijn geweest tellen wij op bij de geldigheid van je abonnement.


Mocht je vragen hebben over de geldigheidsduur van jouw abonnement? Mail dan rechtstreeks naar Abonnementen@Avonturenboerderij.nl

Zijn jullie, ondanks COVID-19, geopend?

Avonturenboerderij Molenwaard is geopend. Wij vragen je vriendelijk om voorafgaand aan je bezoek de  COVID-19-maatregelen te lezen.  

Tijdens je bezoek

Heeft het park last van eikenprocessierups?

Avonturenboerderij Molenwaard is geheel vrij van eikenprocessierups, aangezien op het park geen eikenbomen staan. 

Hoe is het gesteld met de veiligheid bij wateractiviteiten?

Bij Avonturenboerderij Molenwaard laten we kinderen op een veilige, verantwoorde manier kennismaken met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Op het park is het waterniveau aangepast aan de jonge doelgroep. Bij 'bootje varen' is het mogelijk om gebruik te maken van zwemvesten. Overig water op het park is afgeschermd met hekwerk, een groenstrook en/of begroeiing.

Zijn er glutenvrije etenswaren te verkrijgen?

Het is mogelijk bij Avonturenboerderij Molenwaard diverse etenswaren glutenvrij te nuttigen. 

Friet en snacks:
Er worden glutenvrije friet en snacks gebakken in een aparte frituurpan waar niets anders in gebakken wordt dan alleen glutenvrije friet en snacks. Deze frituurpan staat wel in de keuken waar ook o.a. brood gesneden wordt en daarom zal er een zeer kleine kans bestaan dat er een kruisbesmetting plaats kan vinden via de lucht.

De keuze uit glutenvrije snacks zijn frikandellen en kroketten.  De frietsaus is ook glutenvrij en apart verpakt.

Tosti:
De tosti wordt in een bakpapieren envelop verpakt en komt daardoor niet in aanraking met iets anders. Deze gaat in het tosti ijzer waarin ook andere, gewone tosti’s gebakken worden. De tosti wordt bereid in de keuken waar ook o.a. brood gesneden wordt en daarom zal er een zeerkleine kans bestaan dat er een kruisbesmetting plaats kan vinden via de lucht.

Alle handelingen worden gedaan door horecamedewerkers met handschoenen aan.

Mocht je twijfelen, dan raden wij aan om zelf eten mee te nemen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 184 417 066 of mail naar Info@Avonturenboerderij.nl.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.

Wij verblijven op Vakantiepark Molenwaard wat gebeurt er als de Avonturenboerderij gesloten is tijdens mijn verblijf?

In het geval dat de Avonturenboerderij ten tijde van jouw verblijf nog gesloten is, zijn er twee opties:

  1. Je kan je vakantie kosteloos omboeken naar een andere periode, uiteraard wel met bijbetaling als dat een duurdere periode blijkt te zijn.
  2. Je komt wel verblijven in je accommodatie op Vakantiepark Molenwaard en dan krijg je van ons vrijkaarten voor de Avonturenboerderij  mét een leuk Fien & Teun pakket. De vrijkaarten kan je dan tot en met januari 2023 gebruiken voor je bezoek. 
Is er een tijdsblok hoe laat ik mag komen?

Nee u bent de hele dag welkom. Voor alle overige tickets geldt: welkom vanaf 09:30 uur tot 18:00 uur.

Kan ik op het park eten en drinken kopen?

Elke dag zijn op ons park diverse (extra) horecapunten buiten geopend en de terrassen van Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur zijn geopend. 

Zijn de sanitaire voorzieningen geopend?

Op ons park zijn alle sanitaire voorzieningen geopend. 

Kan ik bij jullie een rolstoel lenen?

Ja, wij hebben 5 rolstoelen ter beschikking op het park. Wil je er één lenen? Mail dan naar info@avonturenboerderij.nl met de datum dat je de rolstoel wilt lenen. Dan kunnen wij er één voor je reserveren. Rolstoel Avonturenboerderij Molenwaard

Hebben jullie een afgesloten ruimte waar ik borstvoeding kan geven of kan kolven?

Ja, wij hebben een afgesloten ruimte. Je kan aan één van onze medewerkers bij Eeterij Molenzicht, dit is het restaurant direct bij de entree, vragen naar deze ruimte. Zij zullen je hier naar toe begeleiden. 

Algemeen

Kan ik een foto, tekening of knutselwerkje naar Fien & Teun sturen?

Fien en Teun vinden het superleuk om jouw mooiste tekeningen, knutselwerkjes en foto's te ontvangen. Stuur je post naar:

Avonturenboerderij Molenwaard
T.a.v. Fien & Teun
Polderweg Oost 5
2973 AN Molenaarsgraaf

Stel je vraag persoonlijk

Heb je het antwoord niet kunnen vinden? Stel je vraag dan aan een van onze medewerkers. Dit kan iedere dag tussen 10:00 en 18:00u.

+31 (0) 184 784 111