Reserveer met jouw vrijkaart

Vrijkaart via Gelderblom Slagers

Via Gelderblom Slagers heb jij gespaard voor een vrijkaart voor Avonturenboerderij Molenwaard! T/m 29 oktober 2023 heb je per vrijkaart recht op één entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard. Je dient een reservering te maken voor jouw bezoek. Je maakt een reservering voor het aantal vrijkaarten dat je hebt.

Reserveer hier jouw bezoek

Zijn jullie met meer personen en wil je entreetickets bijkopen? Via de button hieronder kan je kaarten bijkopen.

Tickets kopen

Voorwaarden:

  • Één vrijkaart heeft recht op één entreeticket t/m 29 oktober 2023
  • Reserveren is verplicht
  • Neem jouw vrijkaart mee in combinatie met jouw reservering naar de kassa, alleen dan heb jij recht op toegang tot het park
  • De vrijkaart is niet wisselbaar voor geld en kent geen andere waarden
  • Alleen orginele vrijkaarten zijn geldig, kopieën worden niet geaccepteerd 
  • Koop je tickets bij? Dan hoef je geen aparte reservering meer te maken

Avonturenboerderij Molenwaard

Ga op ontdekkingstocht met Fien & Teun en behaal je boerderijdiploma!

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Bij Avonturenboerderij Molenwaard ervaar je samen met de hele familie hoe het is om te leven op een boerderij. Het boertje en boerinnetje, Fien en Teun nemen je mee en laten je van alles zien over hun boerderij. Maak een ponyritje, ga trekker rijden, knuffel met de liefste dieren of geniet van de parkshows. Samen beleef je een onvergetelijke dag midden in de Hollandse Polder.

Avonturenboerderij Molenwaard is in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het land van ANWB.