Zomeravond

Deze zomer kan je nog langer genieten bij Avonturenboerderij Molenwaard. 

Koop een ticket

Beleef een onvergetelijke zomeravond!

Deze zomer kan je nog langer genieten bij Avonturenboerderij Molenwaard. Van 21 juli t/m 20 augustus is de Avonturenboerderij namelijk geopend tot 19.00 uur! Tijdens de zomeravonden kan je nog een extra rondje maken in jouw favoriete attractie, genieten van de parkshows, kijken naar hoe de dieren zitten te smikkelen van hun avondeten en hen nog een laatste aai geven voor het slapengaan. Sluit jij de dag goed af met een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard?

Plan jouw zomeravond

Kom in de avond spelen en ontdekken op de Avonturenboerderij! Met jouw dagticket kan je tussen 21 juli en 20 augustus tot 19.00 uur genieten van alle activiteiten. Wil jij alleen jouw dag afsluiten met de leukste avonturen op de boerderij. Kies dan voor een zomeravondticket en bezoek de boerderij vanaf 15.00 uur.

Koop ticket

Blijf eten!

Tijdens de zomeravonden blijft ook restaurant de Fruitschuur geopend. Kom langs om te genieten van de lekkerste Hollandse pannenkoeken. En weet je wat extra leuk is? Tijdens de zomeravonden komen de dieren van het dierenfeest langs je tafel!

Reserveer jouw tafel